Dierenarts Annelies

 

https://www.dierenartsannelies.nl/wp-content/uploads/2018/11/Willem-en-Annelies-Paint-400x500.png

Mijn naam is Annelies Bruijns en ik woon in Alkmaar. In 2011 ben ik afgestudeerd als dierenarts te Gent. Sindsdien heb ik in een paar praktijken gewerkt verspreid door heel Nederland. Ik begon m'n carrière in Landsmeer en via omwegen in de Betuwe en Achterhoek kwam ik uiteindelijk weer terug in Noord Holland, alwaar ik een aantal jaren in Schagen heb gewerkt. Zo ben ik een dierenarts geworden met ruime ervaring in de eerste lijn en kan ik goed zelfstandig werken. Ik ben vaardig in zowel spreekuren als chirurgie (van zowel kat, hond, konijn, rat en fret) en in staat om een praktijk goed draaiende te houden. Verder word ik snel als volwaardig lid in een team gezien en kan ik mij makkelijk aanpassen. Collega's omschrijven mij als hardwerkend, zorgvuldig en makkelijk in de omgang. Mijn interessegebieden zijn echografie en dermatologie.

Kortom: Als u een extra handje nodig heeft, denk dan aan mij! Ik kom u graag helpen!

 

Referenties

De afgelopen jaren met Annelies waren fijne jaren waarin ik een dierenarts heb leren kennen die hard en zorgvuldig werkt met liefde voor de dieren. Ze kan zelfstandig een praktijk draaiende houden, omdat ze vele aspecten van het vak goed beheerst. De basischirurgie beheerst ze uitstekend. Speciale aandachtsgebieden zijn dermatologie en echografie.

Ik wens haar heel veel succes in de toekomst, maar ik twijfel er niet aan dat dat gaat lukken en ik feliciteer de collega's alvast wanneer ze haar in hun praktijk mogen verwelkomen als zzp'er, jullie kunnen jullie praktijk met een gerust hart aan Annelies overlaten.

Zet 'm op Lies

Paula Hendriks, Dierenkliniek Zuiderkaag